Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary 2015 győztese

Tegnap megrendezésre került a Miss Universe Hungary 2015-ös dönője az Erkel Ferenc színházban, Vajna Tímea vezetésével.

Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary 2015 győztese

Tavaly vette át Vajna Tímea és Andy Vajna a magyarországi Miss Universe szépségverseny-sorozatot, ahol első királynőjük Kelemen Henrietta volt. Tegnap pedig megrendezésre került az idei forduló is, ahol Heni utódját 16 lány közül választották ki.

A 16 döntős lány különböző fordulókban mutatta meg magát az igen neves zsűrinek, melyben egy külföldi világsztár, Christofer Lambert is helyet foglalt. A versenyzők felvonultak bikiniben, koktélruhában és estélyiben is. Mielőtt eldőlt volna, hogy ki nyeri el idén a koronát, a zsűri kiválasztotta az öt legszebb lányt. Ők név szerint: Kis Barbara, Kónya Petra, Pótári Laura, Tarjányi Zsófia és Nagy Nikoletta voltak.

Nekik a zsűri feltett egy-egy kérdést, amíg pedig válaszoltak, a nézők a www.muh.hu oldalon adhatták le szavazataikat, és a sorrend a következő módon alakult: ötödik helyezett lett Tarjányi Zsófia, a negyedik Pótári Laura, a harmadik Kiss Barbara, a második Kónya Petra. A győztes, így a Miss Universe Hungary cím birtokosa pedig Nagy Nikoletta lett, aki képviselheti hazánkat a világversenyen.

Wait! Don`t close this page - click on "Stay on this page"
Ajánlások az Ön számára!