BŐRFIATALÍTÓ ARCMASZK A HÁZI PATIKÁBÓL

BŐRFIATALÍTÓ ARCMASZK A HÁZI PATIKÁBÓL

A boltok polcain sorokozó legújabb krémcsodák és a bőr szépségét őrző termékek kavalkádjában hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a természet kincstárában is megannyi hatékony segédeszköz található. Kis körültekintéssel még az ízletes vörös áfonya is kiváló fegyverré válhat az öregedés elleni harcban.A desszertek és teák alapanyagaként is népszerű vörös áfonya nemcsak belülről képes csodákat művelni a testünkkel, de külsőleg alkalmazva is előhívhatjuk pozitív hatását, ha arcmaszkot készítünk belőle. a mindössze pár, könnyen beszerezhető hozzávalóból álló maszk elkészítése is gyerekjáték, csak egy turmixra van szükség hozzá.

Az ősi japán módszer bőrfiatalítás! Nagyon egyszerű! Minden nap lefekvés előtt...

A maszk a hatékonyságát a gyümölcsben lévő sav hámlasztó hatásának köszönheti, amit tovább erősít a kollagénképződést is segítő magas A- és C-vitamin-koncentráció. Az antioxidánsokban is bővelkedő vörös áfonya a ráncokat előhívó szabad gyökök ellen is eredményes eszköz, és még a bőrt is hidratálja.

HOZZÁVALÓK:
1 csésze vörös áfonya
1 csésze mag nélküli vörös szőlő
2 teáskanál grépfrútlé
1 zacskó íz- és színtelen zselatin

ELKÉSZÍTÉS:
Mosd meg a gyümölcsöket, majd tedd bele az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és pürésítsd krémszerűvé a maszk alapanyagait.

A zárható dobozba áttöltött krémet tedd be a hűtőbe 35-45 percre, hogy jobban összeálljon az egész.

Használat előtt 10 perccel vedd ki, és szobahőmérsékleten hagyd levegőzni kicsit.

Ekkor érdemes egy apró tesztet elvégezni, nehogy valamilyen irritáció lépjen fel az alkalmazás során. Ehhez elég egy pici krémet cseppenteni a csukló érzékeny bőrére, és máris láthatóvá válik, hogy valamelyik hozzávaló okoz-e problémát. Ha ez a terület nem pirosodik be, nincs ok az aggodalomra.

Amíg pihen a krém, van időd, hogy átöltözz, és felvegyél egy olyan pólót, amit akkor sem sajnálsz, ha a vadító színű krémből jut rá egy kevéske. Ezután már nincs más dolgot, mint ráhangolódni a kényeztetésre.

Egy természetes termék, amely segít megszabadulni a ráncok és helyreállítja a bőr simaságát. Lefekvés előtt, én ...

Az előkészített krémet óvatosan az álltól haladva vidd fel a megtisztított, és megszárított arcbőrre, elkerülve a szemeket. Majd keress egy nyugodt helyet a lakásban, ahol 15 percet lazíthatsz, miközben a vörös áfonya és a szőlő elvégzi áldásos munkáját.

Negyed óra elteltével langyos vízzel óvatosan mosd le a maszkot, és csodáld meg a magáért beszélő végeredményt.

Wait! Don`t close this page - click on "Stay on this page"
Ajánlások az Ön számára!